Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schreuder grijpt in en wisselt blunderende Marsman

Laatste update:

Stevens werd vorig jaar zomer overgenomen van FC Volendam en het was toen al de bedoeling dat hij eerste doelman zou worden. De Noord-Hollander raakte echter al snel geblesseerd, waardoor Marsman de kans kreeg onder de lat. Toen Stevens weer fit was, zag Schreuder geen reden om Marsman uit zijn elftal te halen. De keeper oogt de laatste tijd echter onzeker en raakt zijn basisplaats nu alsnog kwijt aan Stevens.

"Iedereen weet dat we twee heel goede keepers hebben en zij ontlopen elkaar heel weinig", zegt Schreuder. "Sonny heeft zich dit seizoen in trainingen, in wedstrijden van Jong FC Twente en de bekerduels sterk gepresenteerd. Nick heeft in de laatste wedstrijden wat ongelukkige momenten gehad. We hebben met Nick gesproken. Hij vindt het jammer, maar snapt de situatie."

Schreuder heeft zin in het duel in Eindhoven: "We hebben een ploeg met een jong middenveld en een jonge voorhoede en voor het team is er in dit duel een mooie uitdaging weggelegd. Het is belangrijk dat de spelers niet alleen leren van dit soort grote wedstrijden, maar ook van dit soort topduels genieten. We willen door ons eigen spel te spelen een goed resultaat halen bij PSV."

-
Het is terecht dat Nick Marsman gewisseld wordt

Meer nieuws

'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
11
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
10
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
22
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
12
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties