Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schreuder heeft gewenste rechtsback binnen handbereik: Ajax bereikt akkoord

Laatste update:

De Mexicaanse club heeft Ajax laten weten een bedrag te willen incasseren waarvan een gelijkwaardige vervanger kan worden gehaald. Het dagblad verwacht dat Ajax ook met Club América spoedig tot een akkoord zal komen, waarna Sánchez naar Amsterdam komt om zijn transfer definitief te maken. De verdediger droomt al jaren van een carrière in Europa en wil de overstap naar Ajax dolgraag maken. Zijn club wil hem de kans op een stap naar Europa niet ontnemen.

Verweij gaf eerder aan dat Sánchez rond de vijf miljoen euro moet kosten. De clubs gaan elkaar vermoedelijk vinden tussen de vijf à zes miljoen. De rechtsback speelde tot dusver 150 officiële wedstrijden voor Club América, waarin hij twee keer scoorde en acht assists gaf. In 2019 debuteerde Sánchez voor het nationale elftal van Mexico, waarvoor hij tot dusver 21 interlands speelde. Daarin was de verdediger één keer trefzeker. Sánchez is van origine rechtsback, maar kan ook op de linkerflank uit de voeten.

Naast de transfersom zet Club América in op een doorverkooppercentage. Hoe hoog dit ligt wordt niet bekendgemaakt. Sánchez moet bij Ajax de concurrentiestrijd aangaan met Devyne Rensch. Laatstgenoemde leek lange tijd de beoogde opvolger van Noussair Mazraoui, maar maakte afgelopen zaterdag in de Johan Cruijff Schaal tegen PSV (3-5) opnieuw geen sterke indruk. De kritiek op het jeugdproduct, dat nog een contract heeft tot medio 2025, nam de voorbije maanden toe.

Is dit een goede zet van Ajax?

Meer nieuws

Amrabat mijdt directe vraag niet en bespreekt toekomst bij Manchester United
5
Fans van Man United reageren op de eerste keer dat ze Malacia dit jaar zien
2
Scholes bestookt Man United-juweel Kobbie Mainoo met grootst denkbare compliment
6
Guardiola looft ex-Ajacied: 'Hoort bij de beste 5 ter wereld op zijn positie'
50
Beelden: Santiago Gimenez trouwt op Mexicaans strand met Fer Serrano
8
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties