Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schreuder heeft opmerkelijke uitleg voor eerste wissel bij 1-4 en in minuut 72

Laatste update:

"Waarom ik niet eerder gewisseld heb in deze wedstrijd? Nou, als ik dat nodig had gevonden, dan had ik dat gedaan. En dat is aan mij", vertelt Schreuder voor de camera van RTL7. "We begonnen nog prima en we kwamen met 1-0 voor, maar je zag wel dat ze gevaarlijk waren. De momenten dat we drukzetten over links was het prima, maar we hebben wel in de rust aangegeven dat het beter moest. Op sommige momenten ging het namelijk ook niet goed."

"Ik heb vóór de wedstrijd wel gezegd dat we moedig aan de bal moesten zijn, maar dat waren we niet. We waren niet goed aan de bal, dus dan kom je in de problemen. De 1-3 voor rust was een mentale tik en vervolgens was de 1-4 direct na de pauze typerend voor de avond. 1-6 lijkt misschien geflatteerd, maar ik vond wel dat Napoli echt beter was. Wij hadden gewoon een hele slechte dag en zij een hele goede dag. Het verschil was té groot."

"Als je naar Napoli en Liverpool kijkt zie je dat het gewoon een maatje te groot is voor ons, maar dat geldt voor die andere twee niet", vervolgt Schreuder. "We hebben veel goede spelers, maar als team zijn we op dit moment niet goed genoeg. Ik kan wel zeggen wat er allemaal verkocht is, maar daar gaat het nu niet om. Je moet lef hebben aan de bal en de technische vaardigheden tonen. We verspeelden ballen die we niet hoefden te verspelen. Dat is kwalijk", aldus Schreuder, die erkent dat overwinteren in de Champions League 'steeds moeilijker wordt'.

Champions League
Ajax
1 - 6
Napoli

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
2
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
5
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
18
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties