Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schreuder houdt tegen Napoli vast aan vertrouwde Champions League-formatie

Laatste update:

Napoli kent een sterke seizoenstart, is nog ongeslagen in de Serie A en gedeeld koploper met Atalanta. In de Champions League werd Liverpool in het Stadio Diego Armando Maradona vorige maand nog weggevaagd (4-1), waarna ook het Rangers FC van Giovanni van Bronckhorst met 0-3 aan de kant werd gezet. Schreuder is beducht voor de sterkte van de Italianen. "Ze hebben veel vaste patronen in de ploeg. Hun linkerkant is voetballend heel sterk en hun rechterkant juist dynamisch met veel lopende spelers. Stanislav Lobotka, die we hier nog kennen, verdeelt het spel erg goed vanaf de nummer 6-positie."

Schreuder grijpt terug op zijn basiself in de gewonnen thuiswedstrijd tegen Rangers en het verloren uitduel met Liverpool. Dat betekent dat Steven Berghuis, die tegen Go Ahead Eagles nog herstellende was van een rugblessure, weer de voorkeur krijgt boven Davy Klaassen. In de spits krijgt Mohammed Kudus opnieuw de kans boven Brian Brobbey. De Ghanees bewees zowel tegen Rangers als Heerenveen zijn waarde met drie treffers. De trainer van Ajax gaf eerder al te kennen met Kudus een meer beweeglijke spits te hebben tegen de vaak fysiek sterke centrumverdedigers. Daarnaast keren Edson Álvarez en Steven Bergwijn terug in de basiself, hetgeen ten koste gaat van de zomeraanwinsten Florian Grillitsch en Lucas Ocampos.

Schreuder vindt dat zijn ploeg met lef moet spelen, zoals dat ook gebeurde tegen Rangers, maar tegen Liverpool juist achterwege bleef. "Ik denk dat er dinsdagavond ook twee gelijke speelstijlen tegenover elkaar staan op het veld. Ik verwacht dat zij aan willen vallen en hoog druk willen zetten en dat willen wij natuurlijk ook doen. We moeten aan de bal dan ook heel zorgvuldig en goed zijn. Als je qua grootte en budget kijkt, is Liverpool nog steeds de grote favoriet in de poule. Als je naar de manier van voetballen kijkt, komt Napoli daar echter dicht bij in de buurt."

Opstelling Ajax: Pasveer; Rensch, Timber, Bassey, Blind; Taylor, Álvarez, Berghuis; Tadic, Kudus, Bergwijn

Opstelling Napoli: Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Olivera; Zambo Anguissa, Lobotka, Zielinski; Lozano, Raspadori, Kvaratskhelia

Champions League
Ajax
1 - 6
Napoli
Ben jij tevreden over de basisopstelling van Ajax tegen Napoli?

Meer nieuws

Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
1
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
13
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
29
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties