Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schreuder: 'Ik zou toch wel gek zijn als ik hem niet op zou stellen?'

Laatste update:

"Ik heb vorige week ook proberen uit te leggen hoe de situatie was met Brobbey", zegt Schreuder op de persconferentie na afloop van het gewonnen Eredivisie-duel. "Brian moet gewoon veel minuten maken, fitter en sterker worden. Daarbij moet hij ook heel goed kunnen trainen." Brobbey werd na een kleine zeventig minuten vervangen door Lorenzo Lucca. Volgens de trainer van Ajax had de fysiek sterke spits ook de wedstrijd vol kunnen maken. "Hij moet echter opbouwen, want het is een extreem explosieve speler. Daarbij moet hij ook heel goed kunnen trainen. Hij heeft ook zijn trainingsintensiteit nodig."

Meer: Kieft benadrukt: ‘Dan blijft het een gok om Brian Brobbey op te halen bij Ajax’

Schreuder erkende vorige week tegen Fortuna een fout te hebben gemaakt door niet met 'een echte nummer 9' starten, daar hij met Tadic in de punt van de aanval begon. Brobbey was na zijn sterke invalbeurt op bezoek bij Fortuna Sittard ook tegen Groningen belangrijk als aanspeelpunt en met een assist bij de 5-1 van Kenneth Taylor. Schreuder ziet dan ook geen reden om Brobbey weer op de bank te zetten. "Als hij komende week gewoon top traint, want hij ook van de week heeft gedaan, dan is hij als ik kijk naar de volgende tegenstander (Sparta Rotterdam, red.) ook gewoon een prima spits om op te stellen. Ik zou toch gek zijn als ik hem niet zou opstellen als we zo hebben aangevallen vandaag?"

Door de basisplaats van Brobbey tegen Groningen verhuisde aanvoerder Dusan Tadic van de spitspositie naar 10. Dit ging ten koste van Steven Berghuis. Schreuder verwacht dat het geen probleem wordt om de kikkers in de kruiwagen te houden. "Dit doen we door met elkaar te communiceren. Het is belangrijk dat je zaken probeert uit te leggen. Dat je veel wedstrijden krijgt in een korte tijd. Dan probeer je andere jongens vandaag ook speelminuten te geven, want je weet dat je iedereen nodig hebt. Uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde doel, dat is kampioen worden. Daar hebben we iedereen voor nodig", aldus Schreuder.

Eredivisie
Ajax
6 - 1
FC Groningen

Meer nieuws

Competitieduel van Standard Luik afgelast: fans blokkeren eigen spelersbus
1
Rik Elfrink onthult hoogte van terugkoopclausule in contract Malik Tillman
36
Francesco Farioli reageert op geruchten rondom overstap naar Ajax
17
Johan Derksen toont medelijden: 'Die man is zo extreem zwaar gestraft'
36
NAC-captain Martina onderbreekt interview: John Karelse valt eigen collega aan
36
Brazilië passeert twee Premier League-sterren voor Copa América
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties