Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schreuder kan weinig met roep van Ajax-fans: 'Hij zal het niet lang volhouden'

Laatste update:

"Is er met Chico Conceição een nieuwe publiekslieveling opgestaan?", wordt Schreuder gevraagd op de persconferentie voor de topper tegen PSV. "Ik denk dat we dat vanaf het begin hebben gezien op de training en het is mooi dat dat steeds vaker te zien is", antwoordt de pas vijftig geworden oefenmeester, die zijn lofzang daarop vervolgt. "Ik probeer hem bijna iedere wedstrijd te brengen. We zien in hem gewoon een uitstekende buitenspeler voor Ajax. Dat hij dat van de week ook laat zien in de korte tijd dat hij speelt (Conceição viel twee minuten voor tijd in, red.) is mooi om te zien, en het is zeker een publieksspeler."

Schreuder denkt echter dat een basisplaats nog te vroeg komt voor de groeibriljant. "Natuurlijk kan dat wel vanaf minuut één, maar dat zal hij zeker niet heel lang volhouden. Dan moet je hem toch wisselen. Het is nog een jonge jongen, hij is fysiek wel vrij sterk aan het worden, maar goed. We hebben voorin nog zo veel keuze met andere spelers, dus we kiezen op dit moment nog steeds voor andere jongens", aldus de keuzeheer.

Wel lijkt Conceição Lucas Ocampos definitief voorbij te zijn gestreefd in de pikorde. Hoewel het volgens Schreuder niet aan de inzet van de Sevilla-huurling ligt, lijkt hij niet op veel meer speelminuten in een Ajax-shirt te hoeven rekenen. "Het gaat om het team", zegt Schreuder. "We hebben op trainingen wel iets anders met hem geprobeerd, maar ik zie in hem geen offensieve verdediger. Hij doet zijn ding, maar Conceição ontwikkelt zich goed. Hij maakt als invaller een goede indruk en het is logisch dat je dan voor hem kiest. De concurrentie is groot", luidt de slotsom.

Eredivisie
Ajax
1 - 2
PSV

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties