Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schreuder laakt acties Twente-fans: 'Ik vind het veel te kort door de bocht'

Laatste update:

De oefenmeester kan niet veel begrip opbrengen voor de acties van de fans. "Dat protest loopt nu al twee weken, maar ik vind het veel te kort door de bocht dat we na een minder jaar met zijn allen moeten opstappen", zegt Schreuder in het Algemeen Dagblad. "Kritiek is prima en ook terecht, maar vorig seizoen werden we met dezelfde technische staf nog derde."

Twente zit in financiële nood en werd door de problemen bij de club al twee keer gestraft met een puntenaftrek. De ploeg van Schreuder staat nu elfde in de Eredivisie en lijkt Europees voetbal voor aankomend seizoen wel te kunnen vergeten. Met nog drie duels te gaan bedraagt de achterstand op nummer acht van de ranglijst FC Groningen vijf punten.

Eredivisie
FC Twente
0 - 2
AZ
Alfred Schreuder heeft gelijk

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
5
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
9
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties