Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schreuder laakt rol clubleiding: 'Ik vind dat ze meer hadden kunnen doen'

Laatste update:

"Ik vind dat ze meer hadden kunnen doen. Juist als het slecht gaat blijkt hoe sterk mensen zijn", laat de coach weten. Schreuder noemt het 'bizar' dat het voor hem als trainer moeilijk is om in zijn eigen stadion zijn werk te doen. Zondag beleefde Schreuder naar eigen zeggen 'een klotedag', toen FC Twente met 0-2 verloor van AZ.

"Zoals ik bij FC Twente sinds de winterstop al vele klotedagen heb gekend. Er was wekelijks slecht nieuws over de financiën, ik heb de spelersgroep twee keer moeten voorbereiden op de aftrek van drie punten, er zijn mensen ontslagen met wie we nauw samenwerkten, ik moest herhaaldelijk met Luc Castaignos in gesprek nadat er was gelekt over zijn salaris en dan nu dit weer", doelt hij op de spandoeken gericht tegen zijn persoon.

Meer nieuws

Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
0
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
33
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
9
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
9
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties