Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schreuder legt probleem uit, fans schreeuwen weer om vertrek coach

Laatste update:

"Dit was een wedstrijd die over en weer ging", analyseert Schreuder op de clubwebsite van FC Twente. Hij zegt dat het veldspel van zijn team in de eerste helft niet goed was en dat het erop leek dat zijn spelers moeite hadden met het veld. Na rust zag het er beter uit aan Enschedese zijde, vond de trainer. "En dan hoop je na de 1-1 door te kunnen drukken. We brengen ons zelf in de problemen en geven de wedstrijd onnodig uit handen."

In de ogen van Schreuder waren er te weinig momenten waarop FC Twente grip op en controle over de wedstrijd had en hield. "Uiteindelijk is het Zwolle dat een keer vaker scoort dan wij. We creëren veel, maar geven te veel weg. Dat laatste is iets wat anders moet", klinkt het. De vraag is echter of Schreuder weer stand weet te houden onder de voortdurende druk vanuit de achterban. Gaandeweg de wedstrijd tegen PEC klonk er veel vijandigheid door vanuit het bezoekersvak.

RTV Oost geeft aan dat het zowel in het stadion als op Twitter kritiek regende richting Schreuder. Een deel van de fans wilde hem vorig seizoen al zien vertrekken, maar dat weigert Schreuder pertinent. Tubantia-verslaggeefster Fardau Wagenaar geeft aan dat het complete uitvak richting de coach zong dat hij weg moet bij de club.

-
Denk je dat Alfred Schreuder net zo lang blijft zitten tot FC Twente hem ontslaat?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
4
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
21
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties