Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schreuder oordeelt hard: 'Een schande, ze dachten dat ze er al waren'

Laatste update:

"We begonnen heel slecht en gaven heel slecht een vrije trap weg. Dat mag niet gebeuren daar", aldus Schreuder, die zag hoe Jeroen Veldmate de vrije bal schitterend in de kruising krulde. "We kwamen uiteindelijk goed terug en zetten het naar onze hand. Bij rust stonden we 1-3 voor, al gaven we vlak daarvoor nog een grote kans weg. In de rust gaven we aan dat we voor de 1-4 moesten gaan om het te beslissen. Mohammed Kudus miste een grote kans daarop."

Meer: Kick-off noemt trainer die wel een optie is voor Feyenoord, maar niet voor Ajax

Vanaf dat moment ging het snel bergafwaarts bij Ajax. "Na de 2-3 (van Richairo Zivkovic, red.) zag je dat we eigenlijk bijna alles verkeerd deden. Dat kan gewoon niet. Je stond 1-3 voor, dit moet je gewoon over de streep trekken." Midweeks kwam Ajax ook al niet voorbij Vitesse (2-2). "Vandaag was het een ander probleem dan afgelopen woensdag", vindt Schreuder, die hard is voor zijn spelers. "In de tweede helft dachten ze dat ze er al waren, denk ik. Dat hebben we met z'n allen gewoon slecht gedaan. Daar ben ik verantwoordelijk voor."

Schreuder probeerde tevergeefs het tij te keren. "Je probeert wel in te grijpen, het iets anders neer te zetten, met twee nummers 6 voor de verdediging. Goed, als je ziet hoe die 3-3 erin gaat, dat is ook wel heel knullig." Een voorzet van Mohamed Bouchouari ging aan iedereen voorbij en verraste ook Remko Pasveer. Schreuder denkt te mogen aanblijven in Amsterdam. "Daar ga ik wel vanuit. We weten waar we aan begonnen zijn. Op dit moment is het pijnlijk en even heel matig. We weten wat we moeten doen en wat er moet veranderen. We zullen moeten evalueren, voor jezelf goed in de spiegel kijken, en bekijken wat we moeten veranderen."

Is het in het belang van Ajax om Alfred Schreuder te ontslaan?

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
29
Kieft foetert op 'nare kutclub' Paris Saint-Germain om behandeling Mbappé
0
PSG weigert Xavi Simons te verkopen, toekomst voorlopig ongewis
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Derksen: 'Dit werkt tegen Sneijder. Dit zoekt het beursgenoteerde Ajax niet'
4
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties