Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schreuder prijst Ziyech: 'Samen hebben ze het heel netjes opgelost'

Laatste update:

Schreuder heeft een goede band met Ziyech en roemt het 'ongeloofelijk anticiperende vermogen' van de middenvelder annex buitenspeler. "Zowel met als zonder bal. Dat is voetbalslimheid, niet te trainen bijna", aldus de rechterhand van hoofdtrainer Erik ten Hag. "En vergeet niet: hij maakt niet alleen véél meters, maar vooral ook veel van die meters op hoge snelheid. Dat meten wij bij Ajax. Hakim is heel serieus met zijn vak bezig. Dat blijkt ook uit het feit dat hij altijd beslissend wil zijn. Hij wil zich onderscheiden. Zulke spelers moeten we koesteren in Nederland."

De assistent-trainer van Ajax vindt ook dat Ziyech zich buiten het veld goed opstelt. Als voorbeeld haalt hij de rugnummerkwestie van afgelopen zomer aan. Ajax kocht Dusan Tadic en de Servische buitenspeler had in de contractonderhandelingen afgedwongen dat hij met rugnummer tien mocht spelen. Directeur spelersbeleid Marc Overmars dacht dat Ziyech, die met dat rugnummer speelde, zou vertrekken en dus stemde hij in met de wens van Tadic. Echter, Ziyech bleef in Amsterdam en stond zijn rugnummer af.

"Dat heeft Hakim ook uitstekend opgelost", aldus Schreuder. "Vooral de manier waarop het is gegaan zat hem dwars. Maar naar buiten toe heeft hij er totaal geen probleem van gemaakt. Hij nam Dusan ook niets kwalijk. Samen hebben ze het heel netjes opgelost. Dat tekent de ontwikkeling die Ziyech heeft doorgemaakt."

Meer nieuws

Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
16
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
15
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties