Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schreuder slachtoffert Gorter en voert twee wijzigingen door

Laatste update:

Schreuder houdt dus vertrouwen in de namen die afgelopen weekend ook aan de aftrap verschenen en kiest er alleen voor om Gorter te slachtofferen. De doelman ging tegen PSV enkele keren opzichtig in de fout en ziet zijn plek onder de lat zoals verwacht worden ingenomen door Pasveer. Schreuder gaf na de verloren Johan Cruijff Schaal overigens aan dat de blunders Gorter niet de kop hebben gekost. Tegen Fortuna kiest hij dus echter wel voor Pasveer.

De achterhoede wijzigt op één positie. De flanken worden bestreken door Devyne Rensch en Owen Wijndal. Perr Schuurs en Jurriën Timber vormen het hart van de defensie, waardoor Blind een linie doorschuift en Álvarez vervangt. Op het middenveld is er opnieuw geen plek voor Mohammed Kudus. De Ghanees scoorde fraai tegen PSV, maar krijgt nog niet het volledige vertrouwen van Schreuder.

Naast Álvarez is ook Calvin Bassey geschorst, Steven Bergwijn en Wijndal maken hun competitiedebuut. Aanwinst Lorenzo Lucca begint op de reservebank. Bij Fortuna Sittard is er nog geen basisplek voor Burak Yilmaz. De Turkse spits zit wel bij de wedstrijdselectie, maar is niet volledig fit. De spitspositie wordt ingevuld door Paul Gladon. Mats Seuntjens moet vanaf de linkerkant voor de aanvoer zorgen. .

Opstelling Fortuna Sittard: Van Osch; Tirpan, Guth, Siovas, Cox; Erdogan, Ferati, Duarte; Seuntjens, Gladon, Noslin

Opstelling Ajax: Pasveer; Rensch, Timber, Schuurs, Wijndal; Taylor, Blind, Berghuis; Antony, Tadic, Bergwijn

Eredivisie
Fortuna Sittard
2 - 3
Ajax
Wat wordt het resultaat bij Fortuna Sittard - Ajax?

Meer nieuws

Uitgevallen Ederson deelt grappige berichten die fans van Arsenal hem stuurden
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
8
'Clubleiding Ajax had voorkeur voor twee Nederlandse trainers boven Farioli'
38
V/d Boomen over uitspraak tegen Van 't Schip: 'Was echt een misstap van me'
6
Ajax wil doorpakken na verwachte komst Farioli: 'Hij kan bijtekenen'
12

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties