Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schreuder sprak nog niet met belangrijk doelwit Ajax: 'Ik heb zijn nummer niet'

Laatste update:

Met zeven doelpunten in elf competitiewedstrijden was Brobbey in de tweede seizoenshelft goud waard voor de Amsterdamse formatie, die met twee punten voorsprong op PSV kampioen van Nederland werd. Voor Brobbey was dat een welkome opsteker, nadat hij in de eerste seizoenshelft in Duitsland niet verder kwam dan negen competitiewedstrijden met daarin nul doelpunten. "Jazeker en dat had ik ook wel even nodig. Dit is mijn thuishaven, hier woont mijn familie. En ik speel voor de club waar ik van houd."

Meer: Beuker en De Lang onthullen: vier spelers moeten ‘geraamte’ van Ajax gaan vormen | Brian Brobbey wordt nog voor rust gewisseld bij Ajax

Brobbey is gelukkig bij Ajax, en lijkt met zijn uitspraken aan te geven dat hij vorige zomer wellicht beter in Amsterdam had kunnen blijven. "Ik heb al vaker gezegd dat ik hier wil blijven, meer kan ik er niet over zeggen. Ik denk dat de clubs met elkaar aan het praten zijn." Of de talentvolle goalgetter daadwerkelijk volgend seizoen bij Ajax speelt is nog maar de vraag. "Ik weet niet of ik dat waard ben. Dat laat ik aan Ajax over", is zijn reactie wanneer hem wordt gevraagd of hij een bedrag met dubbele cijfers waard is.

Gevraagd naar zijn nieuwe trainer komt Brobbey met een verrassend antwoord. "Of ik Alfred Schreuder al heb gesproken? Nee, ik heb zijn nummer niet", aldus een lachende Brobbey. De fysiek sterke spits heeft de afgelopen weken weinig stilgestaan bij de nabije toekomst, omdat hij druk was met het vieren van de behaalde landstitel. "Wat het leukste feestje was? Ik denk wel op Curaçao. Een feest met de trainers erbij, dus dat was heel leuk. Wanneer Daley (Blind, red.) me nodig heeft als MC, ben ik ready. Dan zing ik gewoon hard mee en schud ik de mensen wakker."

Moet Ajax er alles aan doen om Brian Brobbey terug te halen?

Meer nieuws

Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
6
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
14
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
3
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
17
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties