Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schreuder verwacht transfer: 'Het verhaal lijkt me duidelijk'

Laatste update:

"Het verhaal lijkt me duidelijk, de kans is groot dat Promes vertrekt", zei de coach tegen de regionale radio- en televisiezender. Spartak wil weer serieus om het kampioenschap mee gaan doen en Promes moet de Premjer Liga-club daarbij gaan helpen. De 22-jarige Amsterdammer brak in het afgelopen seizoen door bij Twente en scoorde 11 keer in 31 competitiewedstrijden, waardoor hij zelfs zijn debuut mocht maken voor het Nederlands elftal.

Eind maart tekende Promes bij tot medio 2017 en gaf hij aan zichzelf nog geruime tijd voor FC Twente te zien voetballen. Toen later grote clubs als Galatasaray, Napoli en Manchester United aan hem werden gelinkt zei de aanvallende middenvelder: "Ik heb een goed jaar gedraaid, maar wil meer laten zien. Sterker worden, constanter ook vooral. Dat gaat mij niet lukken als ik nu al naar het buitenland ga. Man, ik kom pas net kijken. En ik ben een gevoelsmens, bij FC Twente is dat gevoel goed."


Kan FC Twente zich redden zonder Quincy Promes?

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
1
Barça-aankoop is zwaar ontevreden over trainer Xavi en hint op zomers vertrek
5
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
16
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties