Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schreuder voelt zich thuis in Duitsland: 'Prachtig om te zien waar we nu staan'

Laatste update:

"Het is prachtig om te zien waar we nu staan, in vergelijking met hoe de club er voor stond toen ik hier in november 2015 aan de slag ging. Ik ben Huub nog steeds ontzettend dankbaar dat hij mij toen heeft meegenomen", zegt Schreuder in gesprek met De Telegraaf. Julian Nagelsmann nam het in februari 2016 over van Stevens.

"Dat gelul over systemen, dat maakt hem helemaal niets uit. Wij passen ons altijd aan, aan een tegenstander. Dat wordt in Nederland als negatief uitgelegd, maar wij worden er juist beter van", gaat de voormalig trainer van FC Twente verder. "Het is tegenwoordig populair om over zogenaamde laptoptrainers te praten, maar dat wordt zwaar overdreven. In Duitsland zijn Nagelsmann en Thomas Tuchel van Borussia Dortmund de enige trainers die daadwerkelijk iets anders doen."

Zie jij Alfred Schreuder in de toekomst nog als trainer in de Eredivisie werken?

Meer nieuws

Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'Daardoor kan PSV moeilijk nee zeggen'
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
5
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
13
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties