Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schreuder waarschuwt Brobbey: 'De volgende keer accepteer ik het niet'

Laatste update:

"We hebben gesproken over de manier waarop hij inviel tegen Rangers", liet Schreuder zaterdagavond na Heerenveen-thuis weten op de afsluitende persconferentie. "Het is een hartstikke jonge speler (20 jaar, red.). Als trainer kun je dat niet accepteren, maar je kunt ook begrip hebben voor waar het vandaan komt. Het is een mooie wedstrijd in de Champions League en hij speelt dan niet. Ik begrijp het aan de ene kant dus wel, maar als trainer moet je wel aangeven dat je het niet wilt."

Meer: Beuker en De Lang onthullen: vier spelers moeten ‘geraamte’ van Ajax gaan vormen | Brian Brobbey wordt nog voor rust gewisseld bij Ajax

"Het is een lang seizoen en je hebt elkaar gewoon nodig", voegde Schreuder daaraan toe. "De volgende keer zal ik het niet meer accepteren, omdat zoiets niet in een team past. Vandaag (tegen Heerenveen, red.) viel hij hartstikke goed in. Met veel dreiging en jagen, dat vind ik prima. Hij gaat echt nog wel veel wedstrijden spelen", zo gaf de oefenmeester van Ajax op het persmoment mee aan de ingevallen Brobbey, die tegen Heerenveen de eindstand op 5-0 bepaalde.

Brobbey verloor midweeks in de Champions League tegen Rangers voor het eerst zijn basisplaats. "Ik was wel een beetje gefrustreerd", erkende hij in gesprek met ESPN. "Wat volgens mij normaal is, want je wilt spelen. Of het meespeelde dat ik nog twee minuten moest opdraven? Ja, een beetje wel. Maar ik kan er niks anders van maken." Brobbey toonde beterschap tegen Heerenveen door te klappen bij het tweede doelpunt van concurrent Mohammed Kudus. "Kudus is mijn maatje, ik ben blij voor hem. Hij heeft het fantastisch gedaan. Ik praat verder niet met hem over de concurrentiestrijd, maar de trainer heeft aangegeven dat hij vanwege de brede selectie gaat rouleren. Ik heb erover gesproken met de trainer, maar dat houd ik tussen hem en mij."

Marciano Vink looft gebaar van Brian Brobbey: 'Dit hoeft hij niet te doen, hè?'

De analist heeft complimenten voor de houding van de Ajax-spits.Lees artikel

Eredivisie
Ajax
5 - 0
sc Heerenveen
Wat is momenteel de beste Ajax-spits?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
16
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
45
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties