Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schreuder zet Blind en Klaassen op de bank; Brobbey is niet fit genoeg

Laatste update:

Devyne Rensch werd terug verwacht in de basis, maar Sánchez behoudt als rechtsback de voorkeur. Eerstgenoemde was onder de trainer altijd de eerste rechtsback bij Ajax, maar kampte korte tijd met een blessure. Voor Wijndal is het zijn eerste basisplaats sinds 14 augustus, toen Ajax overtuigend met 6-1 won van FC Groningen. Remko Pasveer staat zoals gewoonlijk onder de lat, terwijl Jurriën Timber en Calvin Bassey het centrale duo vormen. Bassey speelde twee seizoenen voor Rangers en werd afgelopen zomer voor circa 23 miljoen euro overgenomen van de Schotse topclub.

Op het middenveld gaat Ajax het doen met Edson Álvarez, Taylor en Steven Berghuis. Taylor is al enige weken terug van een blessure en krijgt nu weer zijn eerste basisplek. Steven Bergwijn en Dusan Tadic bezetten de Amsterdamse flanken. Kudus zal, bij afwezigheid van Brobbey, de spits van dienst zijn. Schreuder gaf maandag tijdens de persconferentie aan dat Brobbey een twijfelgeval was, en dat tests op de training de doorslag zouden geven.

Het Rangers van Giovanni van Bronckhorst staat na vijf wedstrijden nog altijd op nul punten in Groep A, terwijl Ajax er drie meer heeft weten te verzamelen. Om de laatste plaats te verlaten zou Rangers met minstens vijf doelpunten verschil moeten winnen. Ondanks dat kiest Schreuder er voor om met zijn sterkste elf te beginnen, zelfs met het oog op de topper tegen PSV komende zondag. De wedstrijd op Ibrox begint om 21.00 uur en wordt uitgezonden op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Opstelling Ajax: Pasveer; Sánchez, Timber, Bassey, Wijndal; Álvarez, Berghuis, Taylor; Bergwijn, Kudus, Tadic

Champions League
Rangers
1 - 3
Ajax

Meer nieuws

FC Volendam heeft door bijzondere constructie baat bij verlies tegen FC Twente
9
Guido Albers: 'Men zegt dat hij weg wil bij Ajax, maar dat is onzin'
0
Ancelotti kopieert iconische foto en doet dansje op titelfeest Real Madrid
5
Live meepraten in de Eredivisie: FC Twente - FC Volendam
7
Live meepraten in de Eredivisie: Go Ahead Eagles - AZ
3
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - Feyenoord
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties