Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schreuder zou met kennis van nu niets veranderen aan opstelling van Ajax

Laatste update:

Op de vraag van de journalist wat Schreuder zichzelf kwalijk neemt, reageert de trainer stoïcijns. "Ik denk dat ik de opstelling die ik gemaakt heb met mijn staf zo weer zou doen. Als je naar de wedstrijd kijkt, dan moet je de wedstrijd gewoon met 1-0 of 2-0 winnen. We speelden geen hele goede wedstrijd, maar de 2-0 zat er eerder aan te komen dan de 1-1. Wij hadden niet het gevoel dat Go Ahead aan het aandringen was." De bezoekers kwamen door Willum Willumsson een kwartier voor tijd op gelijke hoogte, nadat Davy Klaassen vlak voor rust voor de openingstreffer zorgde.

PSV leed eerder op de dag duur puntverlies, maar desondanks leidde dat dus niet tot een overwinning voor de Amsterdammers. "In de eerste helft hebben we geen goed Ajax gezien, de ruimtes waren heel klein", analyseert Schreuder. "Je zag dat we elkaar wat stroef vonden in de eindfase. Het was gewoon te statisch voorin en we hadden te weinig creativiteit om het uit elkaar te spelen. We maken het (veld, red.) wel breed, maar in de eindfase spelen we te kort in plaats van een keer een vroege voorzet te geven."

Dinsdag staat de Champions League-wedstrijd tegen Napoli op het programma, maar Schreuder zegt zich geen zorgen te maken. "Nerveus? Waarvan? Waarom zou ik nerveus moeten zijn? Ik analyseer deze wedstrijd gewoon en denk dat het helemaal niet in de wedstrijd zat dat het 1-1 zou worden. Als je naar het spel kijkt in de tweede helft hebben we genoeg mogelijkheden gehad om de 2-0 te maken. Ik ben het eens dat het geen goede wedstrijd was, maar we vergeten gewoon de 2-0 te maken." Klaassen gaf eerder bij Kraay aan zich te schamen, maar daar gaat zijn trainer niet in mee. "Ik vind dat we beter moeten spelen, dat is duidelijk. Daar kijken we vooral naar."

Eredivisie
Ajax
1 - 1
Go Ahead Eagles

Meer nieuws

Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
0
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
1
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
22
Marco Bizot gooit EK-kansen te grabbel met gruwelijke blunder
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties