Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Schrijf maar op: hij staat in de basis, en dat na een hopeloos slechte periode'

Laatste update:

"Schrijf maar vast op: Donyell Malen staat volgende week tegen Kroatië in de basis. En dat na een hopeloos slechte periode bij Dortmund", aldus Stekelenburg in zijn reportage van dinsdag. Malen kende een moeizame start van het seizoen, maar richtte zich net op tijd op om Dortmund mee te laten doen om de titelstrijd. BVB leek er zelfs voor het eerst in tien jaar met het kampioenschap vandoor te gaan, totdat Bayern op de slotdag alsnog langszij kwam.

"De jongens vragen hier ook hoe het heeft kunnen gebeuren, dan komt het weer een beetje naar boven. Die pijn blijf nog wel even", aldus Malen bij de NOS. Bij Oranje kwam Malen met Daley Blind en Matthijs de Ligt twee spelers tegen die hem de das om deden met Bayern. "Matthijs kwam ik al iets eerder tegen. Ik ken hem al heel lang. Hij zei dat hij niet wist wat hij moest zeggen. Ik zei: 'Je hoeft helemaal niks te zeggen.' Dit hoort bij de sport, het is een keiharde wereld."

Malen was na de winterstop negen keer trefzeker en bracht zijn seizoenstotaal daarmee op tien treffers. "Ik ben wat dingen anders gaan doen dan ik voorheen deed. Ik ben hard blijven werken en uiteindelijk kreeg ik meer speeltijd. Toen kwam het eruit. Ik ben meer met mezelf bezig qua training en dingen in mijn hoofd. Dingen die ik misschien net miste. Zeker als je niet veel aan spelen toekomt heb je tijd om aan dat soort aspecten te werken. Daar kwam alleen maar positiviteit uit voort."

Dat Malen net op tijd de juiste vorm gevonden heeft komt bondscoach Ronald Koeman niet heel slecht uit. Oranje zit dun in de voorhoedespelers, helemaal nu Memphis Depay heeft aangegeven de Final Four te moeten missen. Dinsdag was ook Cody Gakpo niet aanwezig op de training. Verwacht wordt echter dat hij snel weer aansluit. De aanvaller van Liverpool ontbrak vanwege 'prettige familieomstandigheden', zo liet een woordvoerder van de KNVB weten.

UEFA Nations League A
Nederland
2 - 4
Kroatië

Meer nieuws

Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
129
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
314
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
12
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
39
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
21
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties