Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schuld leidt tot gedwongen verkoop aan PEC: 'Je moet je schikken in je lot'

Laatste update:

"Het is altijd lekker dat je elkaar al even kent. We zijn kampioen geworden met Venlo en erin gebleven. Dus de doelstelling daar gehaald. Allebei waren we wel klaar voor een stap hogerop. Dat je dat samen kunt doen bij dezelfde club is alleen maar mooi. Ook gelijk dat je iemand heel goed kent, dat is wel lekker om binnen te komen", zegt Leemans.

Transfers! ?? PEC Zwolle versterkt zich met twee spelers van VVV-Venlo: Clint Leemans en Vito van Crooij #vvvvenlo #peczwolle #leemans #vancrooij #eredivisie

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Van Crooij vult aan: "Ik denk dat het zeker gaat helpen. Als ik alleen moest gaan, dan was het net zo goed geweest. Alleen nu is wat makkelijker als je samen gaat en samen alles kan verkennen, denk ik." Maurice Steijn, trainer van VVV, laat aan FOX Sports weten te balen van het vertrek van het duo: "Ze hebben heel veel waarde voor de club gehad."

"De verkoop was nodig om een bepaalde schuld uit het verleden af te lossen. Dat is soms lastig, maar je moet je schikken in je lot. Ik wilde Leemans en Van Crooij niet kwijt", treurt de oefenmeester, die niet bang is dat er nog meer belangrijke krachten weggaan: "Ik ga er vanuit dat alles blijft en er nog twee of drie nieuwe spelers bijkomen. Maar tot 31 augustus is het lastig om er iets over te zeggen."

Een goede zet van PEC Zwolle?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
2
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
24
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
21
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
12
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties