Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schuurs blij met officieus debuut: 'Ik draag het Ajax-shirt met trots'

Laatste update:

"Als je je debuut mag maken in Ajax 1, is dat altijd mooi. Het resultaat was nu alleen niet wat we gewenst hadden, dat is wel jammer", stelt Schuurs. Salah Mohsen zorgde in de tweede helft voor de enige treffer van het duel. "We waren te slordig aan de bal, waardoor we het onszelf heel moeilijk maakten. In de tweede helft hadden we wat meer balbezit, waardoor we wat meer kansen creëerden. Uiteindelijk krijg je wel een doelpunt tegen, waardoor je verliest."

"Als we elkaar beter gecoacht hadden, was die goal niet gevallen", vervolgt de achttienjarige verdediger. "Het is gewoon heel mooi, ik draag het Ajax-shirt met trots en daar ben ik heel blij mee. Ik ben heel goed opgevangen in de groep. Ik heb één training meegedaan en hier mijn eerste minuten gemaakt. Ik moet zeggen dat het me heel goed bevalt."

"Je moet altijd proberen je te laten zien en de training ging in mijn ogen goed. Ik ben blij dat ik dit mee heb mogen maken", stelt Schuurs. Hij weet nog niet of hij volgend seizoen zijn duels zal spelen in het eerste elftal of in Jong Ajax. "Ik sluit wel aan bij het eerste, maar ik ben er niet zeker van dat ik vanaf het begin een basisplaats heb. Ik hoop gewoon dat ik een kans krijg en dan zal ik zo goed mogelijk mijn best doen."

Denk jij dat Perr Schuurs volgend seizoen een basisplaats krijgt bij Ajax?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties