Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schuurs geïnspireerd door tackle De Ligt: 'Zo wil ik ook worden'

Laatste update:

Een dag voor de wedstrijd keek hij samen met Kjell Scherpen op zijn hotelkamer naar de wedstrijd tussen Juventus en Atlético Madrid. De manier waarop Matthijs de Ligt een kans van Ángel Correa onschadelijk maakte in de slotfase, maakte indruk op Schuurs. "Ik zei tegen mijn kamergenoot Kjell: 'Zo wil ik ook worden.' Die meedogenloosheid van De Ligt moet ik in mijn spel slijpen. Van nature heb ik dat niet zo. Het is de grootste stap die ik moet zetten", aldus Schuurs tegenover NU.nl.

In een sprintduel met Jonathan Ikoné toonde Schuurs zijn meedogenloosheid aan. Mede door een schouderduw hield hij de snelle Lille-aanvaller van de bal af en bleef een kans voor de Fransen uit. "Het was een heerlijke avond en dat duel was helemaal heerlijk. Ik moet sneller en meedogenlozer worden en in die actie zat dat allebei. Het geeft aan dat ik vooruit ga", stelt Schuurs, die blij en opgelucht is na de overwinning. "Nu wordt het zaak om dit niveau iedere keer te halen. Dit mag geen uitzondering zijn."

Naar verwachting kiest Ten Hag aanstaande zondag tegen FC Twente weer voor Veltman, waardoor Schuurs genoegen zal moeten nemen met een plek op de bank. "Maar ik denk dat ik de keuze voor de trainer moeilijker heb gemaakt", zegt Schuurs. "De trainer zei vorige week al dat het dicht bij elkaar ligt in de selectie en ik denk dat ik nu heb aangetoond dat ik het ook in een belangrijke wedstrijd kan laten zien."

-
Wie zie jij het liefst in het centrum van Ajax naast Daley Blind?

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
4
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
2
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
20
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
15
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties