Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schuurs kijkt ogen uit: 'Hij is rustig, slim, weet precies wat hij doet'

Laatste update:

"Want dan zul je net zien: krijg je een keer een kans om in het eerste te spelen en dan verlies je van een eerstedivisieclub, zoals PSV tegen RKC Waalwijk (2-3, red.)", zegt Schuurs in gesprek met Het Parool. De achttienjarige stopper wil in de weinige speelminuten die hij krijgt aan Ten Hag laten zien dat de trainer op hem kan bouwen.

"Dat de trainer me kan opstellen als hij me nodig heeft. Ik leer ontzettend veel bij Ajax. Je ziet het team steeds beter worden, spelers individueel ook. Dat is goed voor mij, dat ik daar elke dag in mee moet. Op trainingen moet je zien te overtuigen, maar bewijzen kun je je alleen in de wedstrijden", aldus Schuurs, die tegen Go Ahead een centraal duo vormde met Daley Blind.

"Het is zalig voetballen met Daley Blind naast je. Hij is rustig, slim, weet precies wat hij doet. Aan zijn ervaring kan ik me optrekken. Ik ben heel blij met hoe het tot nu toe gaat bij Ajax", besluit Schuurs, die voor enkele miljoenen euro's werd weggeplukt bij Fortuna Sittard en tot medio 2022 heeft getekend in Amsterdam.

Meer nieuws

Hoe een van de succesvolste Franse teams ooit van de troon werd gestoten
0
EK-voorselectie Spanje bekend: 5 Barcelona-spelers, ook opvallende afwezigen
24
'Joshua Kimmich veegt eerste aanbod van Europese grootmacht resoluut van tafel'
12
'Jaloerse' Ten Hag met de grond gelijk gemaakt: 'Hij heeft een hele nare kant'
55
Fan gaat in op apart tattooverzoek Maupay: 'My f*cking god, hij doet het echt'
6
FC Twente kent mogelijke tegenstanders in voorronde Champions League
56

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties