Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schweinsteiger blijft Chicago Fire trouw; club in gesprek met Nederlanders

Laatste update:

Schweinsteiger is sinds maart 2017 actief voor Chicago Fire en kwam sindsdien tot 7 doelpunten en 12 assists in 55 competitiewedstrijden voor de club. Prijzen won hij er nog niet; het afgelopen seizoen eindigde Chicago Fire op een teleurstellende tiende plaats in de Eastern Conference. Toch ziet Schweinsteiger voldoende perspectief voor een derde seizoen in het shirt van Chicago Fire.

"Laten we komend jaar een prijs winnen. Ik geloof in deze club en ik geloof dat we kampioen kunnen worden", zegt de voormalig international van Duitsland op de clubsite. "Mijn periode in Amerika is tot nu toe erg speciaal geweest voor mij en mijn familie. Ik ben graag onderdeel van deze club en we stellen het op prijs hoe deze stad ons omarmd heeft."

Tegenover het langere verblijf van Schweinsteiger staat mogelijk het vertrek van Michael de Leeuw en Johan Kappelhof bij Chicago Fire. Het aflopende contract van de beide Nederlanders is voorlopig niet verlengd. Wel laat Chicago Fire weten dat men met De Leeuw en Kappelhof in onderhandeling is over een nieuw contract.

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
3
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
24
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
12
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties