Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Scolari komt op voor brandstichter Breno: 'Gun hem een tweede kans'

Laatste update:

Breno kreeg een celstraf van drie jaar en negen maanden opgelegd, maar Scolari vraagt de Duitse autoriteiten om de verdediger terug te laten keren naar Brazilië. "Ik hoop dat ze hem een tweede kans gunnen", zei de bondscoach van de Braziliaanse ploeg tegen de Frankfurter Allgemeine Zeitung. "Soms maken we fouten en als je straf er dan opzit, is het al te laat."

"We zouden zeer dankbaar zijn als de autoriteiten in Duitsland zouden luisteren naar onze pleidooi, want het is een pleidooi van heel Brazilië", vervolgde Scolari. "Als hij terug zou mogen keren naar Brazilië en zijn loopbaan weer zou kunnen oppakken, dan zou dat een nieuwe start zijn voor hem." Breno, die 21 competitieduels speelde voor Bayern, kwam overigens nog nooit uit voor de Braziliaanse nationale ploeg.

Meer nieuws

Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
4
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
7
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties