Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Scorende Cavani zet supervorm door; Monaco naar Champions League

Laatste update:

Paris Saint-Germain - Stade Reims 3-2
Met Gregory van der Wiel, maar zonder Zlatan Ibrahimovic boekte PSG haar negende overwinning op rij en werd het seizoenstotaal opgekrikt naar 83 punten. De eerste kans was voor Lucas Pastore, die een schot voor de lijn zag weggehaald worden door linksback Franck Signorino. Na een half uur kwam Reims dreigend opzetten, maar doelman Nicolas Douchez redde op een schot van Antoine Conte. Twee minuten later vierde het Prinsenpark feest, want Edinson Cavani schoof de bal na een pass van Marco Verratti onder de doelman door. De Uruguayaan maakte daarmee zijn elfde competitiedoelpunt in zijn laatste acht wedstrijden. Adrien Rabiot bepaalde de ruststand met een hard schot met zijn linkervoet op 2-0. Reims deed via Aïssa Mandi in de tweede helft wat terug, maar was niet in staat om gelijk te maken. Cavani maakte er na voorbereidend werk van Ezequiel Lavezzi 3-1 van. Grejohn Kyei deed namens Reims weer wat terug: 3-2. PSG speelt volgende week zaterdag de bekerfinale tegen Auxerre.

Stade Rennes - Olympique Lyon 0-1
Olympique Lyon was al zeker van de tweede plaats en daarmee deelname aan de groepsfase van de Champions League, maar wilde er op bezoek bij Stade Rennes nog het beste van maken. De eerste kans was voor Mohamed Yattara, die na een voorzet van Mouhamadou Dabo over kopte. Nabil Fekir, Talent van het Jaar in de Ligue 1, appelleerde later tevergeefs om een strafschop. Lyon liet in de eerste helft echter ook steken vallen; Rennes kreeg immers de grootste mogelijkheid om voor rust te scoren, maar Ola Toivonen faalde van een meter of tien voor een bijkans open doel. Beide partijen benutten hun kansen na rust niet en leken daardoor in evenwicht afscheid van elkaar te nemen, maar Lyon hield de punten toch nog in het eigen Stade de Gerland. Clinton N'Jie ontving de bal van Maxime Gonalons en schoot de bal laag in het doel: 0-1. Les Gones eindigen het seizoen zodoende met 75 punten op de tweede plaats.

Lorient - AS Monaco 0-1
AS Monaco liet zich op de slotdag van de competitie niet meer inhalen door Olympique Marseille of Saint-Étienne. De voorsprong van twee punten op die twee clubs bleef intact, omdat les Rouges et Blancs zelf met 0-1 wisten te winnen bij Lorient. Yannick Ferreira Carrasco werd matchwinner, door na twintig minuten de bal op aangeven van Bernardo Silva onder Benjamin Lecomte door te schieten in het doel. De score had hoger uit kunnen vallen, maar Anthony Martial liet een buitenkans liggen. De jonge aanvaller, van wie gefluisterd wordt dat hij wellicht wordt weggeplukt, mocht van elf meter aanleggen nadat Lorient-verdediger Lamine Koné hands maakte. Lecomte redde echter op Martials inzet.

Monaco eindigt het seizoen als nummer drie, achter PSG en Lyon. Het team van Leonardo Jardim deed het vorig jaar iets beter, met een tweede plaats. In ogenschouw nemend dat men daarna zowel James Rodríguez als Radamel Falcao van de hand deed, is het een prestatie te noemen dat de club nu toch weer in de top drie finisht. Temeer daar men begin oktober nog op een teleurstellende dertiende plek bivakkeerde.

Olympique Marseille - SC Bastia 3-0
L'OM moest sowieso winnen en dan nog was het afhankelijk van wat Monaco zou doen, voor de uitkomst van het seizoen 2014/15. Monaco won dus en datzelfde deed het team van Marcelo Bielsa. De negenvoudig Frans kampioen, die in het seizoen 2009/10 voor het laatst de sterkste van Frankrijk was, boekte thuis een 2-0 zege op Bastia. Na een klein kwartier in het Stade Vélodrome opende Dimitri Payet de score met een laag schot, waar Jean-Louis Leca geen weerwoord op had. Vijf minuten voor rust viel de tweede treffer, toen een schot van Jérémy Morel via Alexander Djiku in het doel van Bastia verdween. Lucas Ocampos bepaalde de eindstand op 3-0. Twintig minuten voor tijd ging André-Pierre Gignac naar de kant en kwam Michy Batshuayi erin: Gignac was vijf jaar actief in Marseille, maar vertrekt volgende maand transfervrij. Marseille sluit het seizoen af op veertig thuisdoelpunten in de Ligue 1; alleen in 1992/93 kwam men op eigen veld vaker tot scoren: 44 goals.

Had jij verwacht dat AS Monaco hoger zou eindigen dan Olympique Marseille?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties