Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Scorende Depay krijgt publiekswissel bij Olympique Lyon

Laatste update:

Nadat Depay in de interlandperiode indruk maakte voor het Nederlands elftal, kon de aanvaller in het thuisduel van Lyon met Nîmes rekenen op een basisplaats. De buitenspeler maakte een bedrijvige indruk en was na tien minuten voetballen bijzonder dicht bij de openingstreffer. Na uitstekend voorbereidend werk van Tanguy Ndombele schoot Depay rakelings naast.

Kort erna dook Nîmes gevaarlijk op voor het doel van Anthony Lopes, maar de Portugees wist met de voet Sada Thioub uiteindelijk van een doelpunt te houden. Halverwege de tweede helft brak Lyon aan de overzijde de score alsnog open. Voormalig PSV'er Marcelo zette Moussa Dembélé met een fraaie pass van achteruit vrij voor doelman Paul Bernardoni, waarna de afgelopen zomer van Celtic overgekomen aanvaller koelbloedig afrondde.

Dembélé had Lyon twintig minuten voor tijd definitief in veilige haven kunnen brengen, maar na goed voorbereidend werk van Depay schoot de Fransman rakelings naast. Daardoor mocht Nîmes blijven hopen op een resultaat. De formatie van trainer Barnard Blaquart was in de slotfase ook nog dicht bij de gelijkmaker, maar doordat Umut Bozok een enorme kopkans om zeep hielp, bleef Lyon uiteindelijk op de been. Depay bepaalde in de laatste minuut uiteindelijk de eindstand, door Anthony Briançon uit te spelen en vervolgens koelbloedig af te ronden. De Nederlander kreeg daarna nog een publiekswissel.

-

Meer nieuws

Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
8
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
6
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
14
Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties