Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Scorende Kuyt remiseert in doelpuntenfestijn nipt tegen Bayern-iconen

Laatste update:

Kuyt verscheen aan de aftrap samen met spelers als Jerzy Dudek, Jamie Carragher, Daniel Agger, Alonso, Steven Gerrard, Robbie Fowler en Michael Owen en had nog geen vijf minuten nodig om de score te openen. De Nederlander werd op maat bediend door Alonso en kopte diens voorzet achter Hans-Jörg Butt. Via Owen en Fowler liepen de iconen van the Reds al snel uit naar een 3-0 voorsprong, maar Bayern repareerde die marge nog voor de rust.

Een elftal dat bestond uit spelers als Zé Roberto, Bixente Lizarazu, Lothar Matthäus, Roy Makaay en Luca Toni knokte zich in een tijdsbestek van tien minuten weer op gelijke hoogte. Toni nam de 3-1 voor zijn rekening, waarna ook Alexander Zickler en Paulo Sérgio het net vonden. Via opnieuw Zickler kwam der Rekordmeister zelfs voor de thee nog op voorsprong, maar een rake vrije trap van Fowler bepaalde de ruststand toch op 4-4.

In het tweede bedrijf wisselde Alonso van kant en kwamen ook spelers als Patrick Berger en Ian Rush in het veld. Dat het tempo na de rust aanmerkelijk lager lag dan in het eerste bedrijf was duidelijk te zien aan de eindstand, want er werd nog maar twee keer gescoord op Anfield. Alonso mocht met nog ruim een kwartier te gaan aanleggen voor een vrije trap en liet de ingevallen David James kansloos met zijn poging in de rechterhoek. Liverpool leek het duel zodoende te gaan verliezen, maar Kvarme liet het thuispubliek vlak voor tijd toch juichen.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties