Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vaste kracht Frankrijk raakt geblesseerd op training: EK mogelijk in gevaar

Laatste update:

De 28-jarige doelman liep de blessure op tijdens de training van zijn club AC Milan donderdagochtend. Uit eerste tests is gebleken dat zijn vinger in ieder geval niet gebroken is.

Wel is zijn vinger uit de kom. Maignan moet nu een week lang een brace dragen, waarna verdere tests zullen worden gedaan. Aan de hand daarvan hakt men uiteindelijk een knoop door wat betreft deelname aan het EK.

Mocht Maignan niet mee kunnen, dan is dat een flinke tegenvaller voor les Bleus. Sinds Hugo Lloris na het WK 2022 is gestopt als international, is Maignan de eerste doelman van de Fransen.

Logischerwijs maakt de veertienvoudig international ook deel uit van de definitieve EK-selectie die bondscoach Didier Deschamps vorige week bekendmaakte.

Die bestaat naast Maignan nog uit twee andere keepers: Alphonse Aréola (West Ham United) en Brice Samba (RC Lens). Deschamps heeft nog tot 7 juni om eventuele wijzigingen door te voeren.

Maignan kwam, mede door een spierblessure, al sinds 22 april niet meer in actie voor Milan. Ook de laatste wedstrijd van het seizoen, zaterdag tegen Salernitana, moet hij dus aan zich voorbij laten gaan.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Stekelenburg ziet in warming-up Polen opvallend signaal voor Oranje
1
Schokkende beelden: politie schiet man in Hamburg neer; ook foto wapen duikt op
0
Ronald Koeman legt uit waarom hij niet voor koppeltje Geertruida-Frimpong kiest
5
V/d Vaart: 'In Oranje is hij by far de beste, hij is ook afgevallen en fitter'
4
Live meepraten op het EK: Polen - Nederland
309
Ronald Koeman maakt eerste EK-opstelling van het Nederlands elftal bekend
87

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties