Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Scouting PSV ziet doelwit vanaf Argentijnse tribune sterke wedstrijd spelen'

Laatste update:

PSV was niet de enige club die tijdens de ontmoeting op Argentijnse bodem op de tribune zat voor de Uruguayaan, want ook FC Basel zou Rogel in het vizier hebben. In het duel met het Braziliaanse Fortaleza hield Estudiantes dus de nul en na het 1-1 gelijkspel in de heenwedstrijd volstond de overtuigende zege om zich te plaatsen voor de kwartfinale van de play-offs. Rogel verzorgde bovendien de assist bij de openingstreffer van Manuel Castro. De stopper dacht zelf de 2-0 aan te tekenen, maar zijn treffer werd op advies van de VAR afgekeurd wegens buitenspel.

Rogel is 1,91 meter lang en beschikt bij Estudiantes nog over een contract dat doorloopt tot eind december. De huidige nummer achttien van de Argentijnse Primera División nam Rogel in januari transfervrij over van Toulouse, dat de verdediger een seizoen eerder al op huurbasis stalde in Argentinië. Toulouse pikte de centrale verdediger in de zomer van 2019 voor een bedrag van circa 2,5 miljoen euro op bij het Russische Krylya Sovetov Samara. Transfermarkt schat de waarde van de rechtspoot momenteel op 4,5 miljoen euro.

Mocht PSV daadwerkelijk overgaan tot aankoop van Rogel, dan zou hij de achtste versterking voor het team van trainer Ruud van Nistelrooij zijn. In de defensie versterkten de Eindhovenaren zich eerder al met Ki-Jana Hoever. Van Nistelrooij is geïnteresseerd in een extra verdediger, want Olivier Boscagli is vanwege een zware knieblessure voorlopig nog niet inzetbaar.

Meer nieuws

Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
1
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
10
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
6
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
92

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties