Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Scouts krijgen geen gehoor: 'Bij Barcelona wilde niemand naar hem luisteren'

Laatste update:

De redacteur van Mundo Deportivo zegt in een interview met journalist Edwin Winkels dat Barcelona heel vaak niet op tijd transfers weet te realiseren. "Te vaak luistert de club niet naar de scouts die met veelbelovende namen komen. Zo kwamen zij enkele jaren geleden met Davinson Sánchez, maar Barça wilde hem niet", vertelt Domènech.

"Hij ging naar Ajax en dat verkocht hem een jaar later voor meer dan veertig miljoen euro door aan Tottenham Hotspur", vervolgt de journalist, die verwacht dat hetzelfde scenario van toepassing zal zijn op De Ligt. "Scout Pep Boada zag hem al toen hij aanvoerder was van Nederland Onder-17 als vijftienjarige, maar bij de club wilde niemand naar hem luisteren."

Naast Barcelona zouden ook andere Europese grootmachten azen op De Ligt en De Jong. Marc Overmars, directeur spelersbeleid van Ajax, heeft al aangegeven dat een uitgaande transfer in de winter niet gaat gebeuren. De Ligt ligt tot medio 2021 vast bij Ajax, met een optie op een extra seizoen. De Jong beschikt momenteel over een tot de zomer van 2022 lopend contract.

Verwacht jij dat Matthijs de Ligt komende winter of zomer vertrekt bij Ajax?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
1
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
7
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties