Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Scouts noteren ontluisterend moment bij Feyenoord: 'Hij wil naar een topclub?'

Laatste update:

Het gaat om een moment uit de zesde minuut, waarbij FC Groningen-spits Jörgen Strand Larsen de verdediger van Feyenoord met een doodsimpele beweging kwijt was. Het leverde de spits van FC Groningen direct een enorme kans op, die eindigde op de voeten van doelman Justin Bijlow. "Het lijkt wel alsof Senesi een zak aardappelen op zijn rug heeft", oordeelde Vink. "Hij wordt gewoon voorbijgelopen, terwijl Strand Larsen niet eens echt zijn best deed. Dit mag natuurlijk niet."

Strand Larsen zoekt Senesi op en sleept de bal er simpel langs.

Strand Larsen loopt vervolgens makkelijk weg bij Senesi en krijgt een goede schietkans, die eindigt op de voeten van Justin Bijlow.

"Er wordt gesproken over dat hij naar een internationale topclub wil, toch?", doelde Vink op de vele geruchten rond Senesi. De 24-jarige Argentijn wordt al tijden in verband gebracht met vooral Italiaanse clubs als AS Roma en Napoli. "Nou, dan kun je niet zo verdedigen", wist Vink te melden. "Je kan niet zo voorbijgelopen worden rond je eigen zestien, dat is niet goed."

Patrik Walemark
Wie wél een uitmuntende indruk maakte bij Feyenoord, was invaller Patrik Walemark. De Zweedse aankoop flitste een aantal keer met bravoure langs zijn tegenstander en gaf een perfecte voorzet op Cyriel Dessers, die buitenkant paal raakte met zijn kopbal. "Wat Walemark brengt: hij heeft een aparte voorzet", zei Vink. "Een normale goede voorzet heeft snelheid, maar die van hem lijken nog extra hard. Tegen AZ gaf hij ook al zo'n voorzet, die zijn zo snel. Je hoeft er eigenlijk alleen je hoofd tegen aan te zetten en het is een grote kans."

Vink was in het algemeen zeer te spreken over de prestatie van Walemark, die nog niet volledig wedstrijdfit is en daarom in de 56ste minuut inviel. "Hij durft, hij gaat, en dit is een fantastische actie", doelde Vink op de dribbel in blessuretijd langs drie, vier verdedigers. De voorzet van de Zweed kwam vervolgens niet aan. "Dit is een jongen die wél met zelfvertrouwen speelt, in tegenstelling tot sommige anderen."

Kan Marcos Senesi mee in de top van een grote competitie?

Meer nieuws

Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
Live meepraten in de Eredivisie: Sparta Rotterdam - FC Volendam
0
Live meepraten in de Eredivisie: RKC Waalwijk - FC Utrecht
0
Kraay jr. las 'belachelijk bericht': 'Te Kloese moet telefoon niet eens opnemen'
6
Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: 'Dat zegt veel over hem'
11
De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
62

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties