Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Scouts van Ajax komen vaak kijken, maar er ligt nog geen officiële aanbieding'

Laatste update:

Álvarez is 23 jaar oud, geldt als een steunpilaar in de selectie van Pachuca en kon afgelopen zomer al rekenen op interesse uit de Eredivisie. Toen leek PSV zijn volgende bestemming te worden, maar volgens Calleja is Ajax nu serieus voor de rechtsback. Tegenover de Mexicaanse tak van FOX Sports zegt hij dat een transfer in de lucht hangt. "Wie weet speelt hij over een paar maanden wel in Nederland. Ajax bekijkt hem en houdt hem echt in de gaten, net zoals ze dat eerder al deden voor Jorge Sánchez."

Die Mexicaanse rechtervleugelverdediger verruilde Club América eerder al voor Ajax, maar dat wil volgens Calleja niet zeggen dat Pachuca niet ook een speler op die positie aan de Amsterdammers kan verkopen. "Kevin is een jongen die nou eenmaal vaak in de belangstelling staat. Ik moet eerlijk zijn: er ligt nog geen officiële aanbieding, maar de scouts van Ajax komen wel vaak kijken."

Álvarez begon zijn profcarrière bij Pachuca, waarvoor hij begin 2018 zijn debuut maakte. In juli vorig jaar maakte de rechtervleugelverdediger in de oefeninterland tegen Nigeria (4-0 winst) zijn debuut in de nationale ploeg van Mexico. De teller voor Álvarez staat inmiddels op vijf interlandwedstrijden. PSV deed vijf jaar geleden nog zaken met Pachuca, toen Hirving Lozano voor twaalf miljoen euro werd overgenomen. Twee jaar later verkochten de Eindhovenaren de aanvaller voor een recordbedrag van 45 miljoen euro aan Napoli.

Meer nieuws

Felix Kroos maakt volgende EK-ganger Duitsland bekend; Toni grapt over nieuws
1
Sneijder: 'Snap niet dat die 3 spelers nog denken dat Ronald Koeman hen oproept'
28
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ontevreden NAC Breda-supporters dienen motie van wantrouwen in bij bestuur
4
VZ Kort: Martin van Geel vindt nieuwe klus in Nederland na vertrek bij Willem II
77
'Frimpong neigt naar vertrek bij Leverkusen, maar topclubs moeten haast maken'
18

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties