Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Scouts van vijf Europese topclubs zien 'opvolger van Haaland' de show stelen

Laatste update:

Van welke clubs er tijdens het EK-kwalificatieduel scouts op de tribune zaten, vermeldt Romano niet. De twintigjarige Sesko nam zijn land donderdag direct bij de hand door ploeggenoot Andraz Sporar na drie minuten spelen al succesvol oog in oog met doelman Bailey Peacock-Farrell te zetten. Na als aangever te fungeren bij de vroege openingstreffer, was Sesko op slag van rust zelf verantwoordelijk voor de 3-1. De spits draaide weg van zijn directe tegenstander om vervolgens knap uit de draai de lange hoek te vinden.

Bij de 4-2 - tien minuten na rust - had Sesko een ragfijne steekpass in huis op Sporar, die de uitgekomen Peacock-Farrell ditmaal simpel omspeelde om de bal in een leeg doel te schuiven. Sesko maakte deze zomer voor 24 miljoen euro de overstap van Red Bull Salzburg naar RB Leipzig en kende een sterke start in Duitsland. Afgelopen zondag was hij tweemaal trefzeker bij een 0-3 zege op 1. FC Union Berlin. De score in dit Bundesliga-duel werd geopend door Xavi Simons.

De 1,94 meter lange Sesko speelde in totaal 79 officiële duels in het shirt van Salzburg. Daarin was hij goed voor 29 goals en 11 assists. Voor de nationale ploeg van Slovenië kwam hij tot nog toe tot 7 doelpunten in 22 interlands. Leipzig verzekerde zich in augustus 2022 al van de komst van Sesko, die uiteindelijk een jaar later over zou komen van Salzburg. Bij Leipzig ging men er toen al vanuit dat de jonge spits zich in de Bundesliga net zo kan ontwikkelen als Erling Braut Haaland bij Borussia Dortmund deed.

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
6
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
7
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
131

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties