Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Screenshot toont vermeende kapitale blunder van VAR bij Juve - Salernitana

Laatste update:

De bezoekers leken lange tijd af te stevenen op een overwinning, totdat Tonny Vilhena in de absolute slotfase een strafschop veroorzaakte. Deze werd benut door Leonardo Bonucci: 2-2. De Oude Dame dacht er diep in blessuretijd zelfs met de winst vandoor te gaan. Milik kopte raak uit een corner, maar zijn treffer werd geannuleerd vanwege ogenschijnlijk buitenspel. Na het tumult van enkele minuten en vier rode kaarten later was puntenverlies een feit voor Juve.

Na afloop ging Allegri in op de buitenspelsituatie van Milik. Niemand leek te twijfelen aan die beslissing, omdat het been van Bonucci duidelijk over de getrokken lijntjes stond. Wat de kijkers thuis echter niet zagen, was de positie van Salernitana-speler Antonio Candreva. Bij de hoekschop waaruit de afgekeurde goal viel stond hij bij de cornervlag en hief zo buitenspel op. Een screenshot op Twitter van journalist Romeo Agresti bevestigde wat Allegri na afloop zei. De VAR koos er desalniettemin voor om de treffer af te keuren.

"Die beelden hebben we allemaal niet gezien. Niemand heeft die beelden, dus niemand weet het", zo zei Allegri tegen DAZN. De oefenmeester richtte zijn ontevredenheid zeer gentlemenlike echter niet op de arbiter. "De voetballers moeten de hoofdpersonen zijn in een wedstrijd. Ik praat niet over arbiters, er is een doelpunt afgekeurd en dat is een feit." Het was alweer het vierde puntverlies dat Juventus leed in zes competitieduels. Woensdag neemt de club het thuis op tegen het Benfica van Roger Schmidt in de tweede groepswedstrijd van de Champions League.

Serie A
Juventus
2 - 2
Salernitana

Meer nieuws

FC Volendam heeft door bijzondere constructie baat bij verlies tegen FC Twente
2
Guido Albers: 'Men zegt dat hij weg wil bij Ajax, maar dat is onzin'
0
Ancelotti kopieert iconische foto en doet dansje op titelfeest Real Madrid
3
Live meepraten in de Eredivisie: FC Twente - FC Volendam
4
Live meepraten in de Eredivisie: Go Ahead Eagles - AZ
3
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - Feyenoord
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties