Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sean Klaiber moet tranen bedwingen: 'Dan word ik altijd emotioneel'

Laatste update:

Klaiber beaamt dat het raar is om de Domstedelingen na zoveel seizoenen te verlaten. "Natuurlijk is het raar. Je hebt net een nieuwe vriendin en je gaat meteen samenwonen terwijl je altijd thuis hebt gewoond", zo maakt de back een vergelijking via de kanalen van FC Utrecht. "Misschien mis je je ouders of weet ik veel wat. Zo voelt het voor mij nu. Ik heb hier dertien jaar gezeten en genoten."

Als Klaiber beelden krijgt te zien van zijn tijd bij FC Utrecht en zijn familie, wordt hij emotioneel. "Dick Advocaat was trainer bij de play-offs voor Europees voetbal die wij wonnen (in 2019, red.). Toen kregen wij ook de beelden van de familie te zien. En dan word ik altijd emotioneel. En dit was super, ik ben er trots op dat we deze play-offs konden winnen. Dit zijn hele emotionele momenten."

De verdediger dacht al langer aan een nieuwe stap, maar door de coronacrisis moest hij zijn plannen uitstellen. "Het was moeilijker, omdat ik de wens had om bij een andere club te spelen. In het buitenland of in Nederland. Dat is door corona natuurlijk moeilijker geworden. Je hebt niet gespeeld, de competitie lag stil... Ik heb vorig seizoen mijn contract opengebroken, maar ik heb wel gezegd dat ik na een jaar vlammen nog echt de stap wilde maken."

Is de komst van Sean Klaiber en Davy Klaassen wel of niet nodig bij Ajax?

Voetbalzone legt Klaiber en Klaassen onder een vergrootglas met behulp van sportanalysebedrijf SciSports.Lees artikel

Klaiber kijkt uit naar zijn tijd bij Ajax, waar hij weer gaat samenwerken met Erik ten Hag. De trainer was van 2015 tot 2017 actief in Utrecht en kon goed overweg met Klaiber. De twee hadden al even contact voordat de transfer was afgerond. "Ik heb een hele goede tijd met Erik gehad. Onder hem heb ik stappen gezet die mij een betere speler hebben gemaakt. Ik heb er altijd een goed gevoel aan overgehouden."

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
1
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
5
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0
Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
7
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties