Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sebastian Szymanski tekent deze week contract met koopoptie bij Feyenoord

Laatste update:

Het is nog onzeker of Szymanski aanstaande zondag al direct meedoet in De Kuip tijdens het oefenduel tegen Olympique Lyon. Szymanski is na Danilo, Mats Wieffer, Mohamed Taabouni en Javairo Dilrosun de vijfde zomeraanwinst voor Feyenoord. Na het vertrek van huurling Guus Til was de positie van aanvallende middenvelder dun bezet. Het kan zomaar zijn dat Feyenoord deze week twee opties rijker is op die positie. Journalist Dennis van Eersel van RTV Rijnmond meldde woensdagochtend al dat de club met Jean-Paul Boëtius in gesprek gaat over een contract.

De 23-jarige Szymanski speelt sinds de zomer van 2019 in Rusland. Destijds maakte de vijftienvoudig Pools international voor 5,5 miljoen euro de overstap van Legia Warschau. Szymanski was de afgelopen seizoenen een vaste waarde bij Dynamo Moskou, waar hij vanaf zijn komst goed was voor 8 treffers en 17 assists in 85 duels. Szymanski is een linksbenige technisch begaafde aanvallende middenvelder en staat in Polen bekend als een hoog aangeschreven talent. Op de website Transfermarkt.com wordt zijn waarde geschat op veertien miljoen euro.

Na het binnenhalen van Szymanski en wellicht Boëtius zal Feyenoord zich vermoedelijk gaan richten op de linksbackpositie. Tegenover Voetbal International gaf de hoofdtrainer van het zoekende Feyenoord aan dat hij regelmatig zelf ook contact heeft met spelers. ''Ja, ik app wel eens met een interessante speler, maar dat is wat anders dan dat ik een deel van de taken van de technisch directeur overneem. Ik informeer slechts naar zijn perspectief op speeltijd bij de club waar hij op dat moment zit. Negen van de tien keer hoor je dan dat hij daar nog voor zijn kans wil gaan. Zoals ook het geval was met Calvin Stengs", aldus Slot.

-

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties