Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Seedorf blijft koel na badinerende teksten Berlusconi: 'Wat bedoelde hij?'

Laatste update:

Berlusconi begon deze week aan zijn taakstraf vanwege belastingfraude en moet een jaar lang minimaal vier uur per week aanwezig zijn in een verpleegtehuis voor demente bejaarden. Na afloop van zijn eerste bezoek werd de voormalig premier uiteraard gevraagd naar zijn ervaringen. Berlusconi zei toen onder meer dat de ouderen met dementie zelfs de orde zouden kunnen bewaren in de kleedkamer van i Rossoneri.

Het leek een regelrechte aanval op Seedorf, wiens handelen als hoofdcoach de afgelopen maanden diverse keren in twijfel werd getrokken door spelers en analytici. "Mijn focus ligt op het team en de spelers", reageerde de oud-international wijselijk. "Ik kan grappen dat het simpel is om deze groep onder controle te houden, maar los daarvan snapte ik niet wat de president bedoelde."

Tot zijn voldoening kreeg Seedorf bijval van een aantal spelers, die dit keer juist op de bres sprongen voor de onervaren hoofdcoach. "Ik ben blij dat zij verklaarden tevreden met mij te zijn. Dat is het altijd, maar als ze zoiets publiekelijk doen betekent het dat ze het menen. Verder wil ik niks kwijt over de president."

Denk jij dat Clarence Seedorf volgend jaar nog op de bank zit bij AC Milan

Meer nieuws

Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
5
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
13
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
5
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
5
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
1
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties