Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Seedorf en Deportivo La Coruña na nog geen halfjaar uit elkaar

Laatste update:

Deportivo La Coruña haalde Seedorf in februari binnen als opvolger van Cristobal Parralo. De club bezette destijds de achttiende plaats in LaLiga en wilde met Seedorf aan het roer nog ontkomen aan degradatie. Deportivo slaagde er echter niet in om de degradatiezone nog te verlaten en eindigde uiteindelijk als achttiende, met een achterstand van veertien punten op de veilige plaatsen.

Seedorf stond uiteindelijk zestien wedstrijden aan het roer bij Deportivo, waarvan er twee gewonnen werden. Onder het bewind van de Nederlander werd er zes keer geremiseerd, terwijl acht wedstrijden in een nederlaag eindigden. Toch was het geen uitgemaakte zaak dat Seedorf zou vertrekken, zo liet hij afgelopen week doorschemeren. "Na de wedstrijd tegen Valencia staat het iedereen vrij om met elkaar in gesprek te gaan. Als aanbiedingen voorbijkomen, dan ga ik ernaar luisteren."

"De club heeft aangegeven te zullen luisteren naar andere trainers en ik zal luisteren naar andere projecten. Ik ga kijken wat er allemaal mogelijk is", zei Seedorf. Deportivo heeft hem nu laten weten op zoek te gaan naar 'een trainer naar zijn kennis en ervaring van de Segúnda Division kan overbrengen', zo zei voorzitter Tino Fernández op de website van de club. Het is de derde keer dat Seedorf het al na een aantal maanden voor gezien houdt bij een club. Eerder werkte hij ook slechts kort bij AC Milan en het Chinese Shenzhen FC.

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
1
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
4
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties