Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Seedorf: 'Het zou net zo zinloos zijn als toen ik werd ontslagen'

Laatste update:

Seedorf, bondscoach van Kameroen, was van januari tot juni 2014 de technisch eindverantwoordelijke van i Rossoneri en stond er slechts 22 wedstrijden aan het roer. "Het zou niet verstandig zijn om Gattuso te vervangen, net zoals het zinloos was om mij destijds te ontslaan", zegt de Nederlander in een interview in de Italiaanse media.

Meer: Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland

"Hij doet het geweldig en de club is nu pas een paar maanden rustig. Gattuso heeft het goed gedaan door weer een eenheid te maken van de groep en moet nu door kunnen met zijn werk. De club heeft nu gelukkig directeuren die weten hoe ze een team moeten opbouwen", aldus Seedorf, die eraan toevoegt dat AC Milan 'altijd geweldig' zal blijven.

"Want de club wordt gemaakt door de geschiedenis en de fans. Er gaat soms een tijd overheen voordat er resultaten worden geboekt, net zoals toen Juventus uit de Serie B kwam en nu een amper te kloppen ploeg is. Milan heeft een langetermijnproces nodig en ik ben ervan overtuigd dat ze met Leonardo en Paolo Maldini aan het roer kunnen slagen. Ik zie Milan langzaamaan sterker worden."

-
Denk jij dat Gennaro Gattuso het seizoen als trainer afmaakt bij AC Milan?

Meer nieuws

Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
15
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
8
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
0
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties