Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Seedorf: 'Zonder twijfel: de reden dat ik Milaan verliet, was Allegri'

Laatste update:

De 37-jarige middenvelder zegt dat hij geen andere uitweg zag dan te vertrekken uit Milaan. "Zonder twijfel: de reden dat ik AC Milan verliet, was Allegri. De samenwerking met hem was niet zo best, we konden het niet met elkaar vinden. Hij liet me spelen in grote wedstrijden tegen Barcelona of Juventus, maar hield me er dan weer vier duels uit. Ik was het gewend om áltijd te spelen", sipt Seedorf.

In gesprek met SporTv legt de routinier van Botafogo uit dat je veel aan spelen moet toekomen om fit te blijven, als je de dertig (ruimschoots) voorbij bent. "Kijk naar Paul Scholes en Ryan Giggs, die bleven hun wedstrijden pakken. Maar dat stond Allegri mij niet toe, het was erg jammer." Seedorf kan niet aangeven of hij in de toekomst nog eens in San Siro terugkeert voor een functie.

Hij is al enkele malen gelinkt aan de baan van hoofdtrainer, als opvolger van Allegri. Gefluisterd werd dat hij de job samen met Filippo Inzaghi, thans jeugdtrainer bij i Rossoneri, zou kunnen aannemen. "Milan vernieuwt zich, heeft nu even wat minder kwaliteit in huis en het zal tijd kosten terug te komen aan de top", zegt Seedorf. "Ik ben bijna klaar met mijn trainerscursus, dus ik bereid me voor, maar er is nog niets concreet. Mijn verlangen is door te blijven spelen."

Wordt Clarence Seedorf ooit trainer van AC Milan?

Meer nieuws

CONMEBOL introduceert nieuwe kleur kaart op Copa América 2024
2
Italië maakt voorselectie bekend: Fagioli na maandenlange schorsing opgeroepen
12
Man City verlengt met man die in vijf jaar pas twee keer speelde onder Guardiola
9
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
'Bayern München hoort gigantische afkoopsom van Burnley voor Kompany'
39
Met deze profvoetballer is KNVB-scheidsrechter Shona Shukrula getrouwd
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties