Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Seizoen Ünüvar nu al voorbij: Ajax haalt talent eerder terug uit Turkije

Laatste update:

Ünüvar verlaat Trabzonspor met dertien optredens in alle competities achter zijn naam. In die wedstrijden kwam de jonge vleugelaanvaller, die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan, tot drie doelpunten en een assist. Hij maakte begin februari zijn eerste treffer in de Süper Lig, in de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Antalyaspor. Ruim een maand later maakte Ünüvar zijn laatste minuten in het shirt van Trabzonspor, de huidige nummer zeven in de Turkse competitie.

Het is momenteel nog onduidelijk hoelang Ünüvar moet revalideren en wanneer hij weer aansluit bij Ajax. De middenvelder annex aanvaller, die eerder dit jaar definitief voor Turkije koos, staat in Amsterdam al enige tijd te boek als een groot talent. Een definitieve doorbraak in de hoofdmacht heeft echter nog niet plaatsgevonden. Ünüvar heeft drie duels namens het eerste elftal van Ajax achter zijn naam. De meeste wedstrijden speelde hij voor Jong Ajax: 73.

Ronald de Boer toonde zich een halfjaar geleden nog sceptisch over een doorbraak van Ünüvar. "Het beklimmen van de berg lukt meestal wel, maar er als talent op blijven, is een stuk lastiger", zei de analist tegenover Voetbal International. "Dat ondervinden zo veel spelers. Ik moet denken aan Naci Ünüvar. Ik heb hem nog niet afgeschreven, maar een paar jaar geleden was hij het grootste talent van Ajax. Iedereen was het erover eens dat hij een grote speler zou worden. Als ik hem nu op een weegschaal leg, denk ik niet dat hij Ajax 1 uiteindelijk gaat halen. Je hebt als talent echt een lange weg te gaan", aldus De Boer over 'Het Talent van de Toekomst 2019'.

Zie jij Naci Ünüvar nog slagen bij Ajax?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties