Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Selectie Jong Oranje telt drie debutanten; Gravenberch keert terug

Laatste update:

De selectie van Gravenberch zal voor de middenvelder van Ajax als een teleurstelling komen, daar hij wellicht had verwacht bij het Nederlands elftal te zitten. Van Gaal besloot echter anders en nam niet hem maar concurrent Davy Klaassen op in de selectie. Ook Botman mag zich weer melden bij Jong Oranje. De verdediger van Lille OSC maakte ook al onderdeel uit van de Oranje-selectie, maar ondervindt daar grote concurrentie. Botman droeg negen keer het shirt van Jong Oranje, Gravenberch kwam tot vier interlands namens het beloftenteam.

Voor Jan Paul van Hecke, Elayis Tavsan en Thomas Buitink is het de eerste keer dat ze zijn opgeroepen. Van Hecke, die onder contract staat bij Brighton and Hove Albion, komt dit seizoen op huurbasis uit voor Blackburn Rovers, dat actief is op het tweede niveau in Engeland. Tavsan en Buitink maken hun minuten in de Eredivisie bij respectievelijk NEC en Vitesse. Verder bestaat de selectie uit veel bekende namen, onder wie Mitchel Bakker, Myron Boadu, Brian Brobbey, Jurgen Ekkelenkamp, Joshua Zirkzee en Lutsharel Geertruida.

Louis van Gaal maakt voorselectie Nederlands elftal bekend

Louis van Gaal heeft één debutant bij de voorselectie van Oranje gehaald.Lees artikel

Jong Oranje speelt de eerste wedstrijd van dit kalenderjaar op vrijdag 25 maart in Sofia tegen Jong Bulgarije. Vier dagen later, op dinsdag 29 maart, staat de kraker tussen Nederland en Zwitserland, de nummers 2 en 1 in de EK-kwalificatiegroep, op het programma. Deze wedstrijd voor kwalificatie voor het EK 2023 in Roemenië en Georgië wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer. De definitieve selectie van 23 spelers wordt op vrijdag 18 maart bekendgemaakt.

Kun jij je vinden in de voorselectie van Jong Oranje?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties