Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Selectie Marokko komt na zege op Spanje met prachtig eerbetoon aan Nouri

Laatste update:

Op beelden op Twitter is te zien dat de selectie van Marokko de naam van Nouri scandeerde tijdens het eerbetoon. Nouri's vader, Mohammed, is van Marokkaanse komaf, terwijl zijn moeder op jonge leeftijd vanuit Marokko naar Nederland vertrok. Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui maken momenteel deel uit van de WK-selectie van Marokko en speelden in 2017 met Nouri samen toen hij op 8 juli 2017 in elkaar zakte tijdens een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen en blijvende hersenschade opliep.

Onder meer Justin Kluivert, Anwar El Ghazi, Amin Younes Philippe Sandler kozen er vervolgens voor om ter ere van Nouri met rugnummer 34 te spelen. De familie van Abdelhak Nouri heeft er alle vertrouwen in dat hun 'Appie' ooit weer zal kunnen praten. Dat zei tante Rahmouna in augustus in een interview met HELDEN, dat een aantal vrouwelijke familieleden van Nouri sprak. De nu 25-jarige Amsterdammer is flink vooruitgegaan sinds hij in 2019 thuis is komen wonen.

Artsen zeiden nadat het noodlot bij Nouri toesloeg dat hij nooit meer zou kunnen lopen en praten, maar sinds Nouri in 2019 in een aangepaste woning bij zijn ouderlijk huis is gaan wonen, is hij aan de beterende hand. Familieleden verzorgen hem en hebben goede hoop. "Het kan één jaar duren, of vijf jaar, maar hij zal weer praten", zei tante Rahmouna. "We gaan sinds hij een eigen huis heeft nooit meer down naar huis na een bezoek."

WK
Marokko
0 - 0
Spanje

Meer nieuws

'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
2
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
3
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
28
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
11
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
22
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties