Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Selectie Real Madrid reageert juichend, Man United voelt zich gebruikt'

Laatste update:

De selectie van trainer Rafael Benítez bereidt zich in China voor op het nieuwe seizoen en daar zat de preses om de tafel met Ramos, om te praten over diens toekomst. De stopper flirtte de afgelopen weken openlijk met Manchester United en een vertrek uit het Santiago Bernabéu leek een serieuze optie voor de Spaans international, maar waarschijnlijk tekent hij nu een nieuw contract in Madrid.

Volgens Marca is dat nieuws met gejuich ontvangen door de rest van de spelers van Real, die na de transfer van keeper en clublegende Iker Casillas naar FC Porto bang waren nog een aanvoerder kwijt te raken. De Spaanse krant meldt dat Man United daarentegen minder blij is en dat de Engelse club het gevoel heeft slechts door Ramos te zijn gebruikt in zijn onderhandelingen met Real.

Denk je dat Sergio Ramos bij Real Madrid blijft?

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
7
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
21
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
27
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties