Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Selectie van Ajax wacht grondige renovatie: 'Er zijn al lijnen uitgezet'

Laatste update:

Erik ten Hag erkent dat er werk aan de winkel is voor hem en directeur spelersbeleid Marc Overmars. "Mijn stem in de aankopen is dat ik samen met Overmars de selectie samenstel, binnen de financiële kaders. We praten er binnen het technisch hart uiteraard ook over", licht de oefenmeester van Ajax in het dagblad toe. "En we vergeten heus niet welke talenten we zelf in huis hebben."

"Er zijn al wel lijnen uitgezet, maar met het vastleggen van de categorie spelers die wij willen, ben je ook erg afhankelijk van de mogelijkheden die zich voordoen. Daarmee worden je keuzes enigszins bepaald en is timing ontzettend belangrijk." Ajax wordt de laatste dagen met spelers als Mason Mount, door Vitesse gehuurd van Chelsea, en Angeliño, door Vitesse gehuurd van Manchester City, in verband gebracht.

Het dagblad claimt dat Frenkie de Jong en Kasper Dolberg een belangrijke rol gaan spelen 'in het nieuwe Ajax'. Joël Veltman blijft door zijn zware blessure toch in Amsterdam, maar de vraag is of hij vanaf de winterstop een rol gaat vervullen in de basiself. Lasse Schöne zal zijn nog een jaar doorlopende contract waarschijnlijk gaan uitdienen.

Denk jij dat André Onana in de zomer bij Ajax vertrekt?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
2
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
66
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties