Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Koeman legt uit waarom Bergwijn plots in de basis staat van Nederlands elftal

Laatste update:

Het Nederlands elftal gaat proberen om voor het eerst sinds 2008 de kwartfinale op een EK te halen. In een poging Roemenië in de achtste finale aan de kant te zetten kiest bondscoach Ronald Koeman ervoor om Joey Veerman en Lutsharel Geertruida aan de kant te houden. Zij worden vervangen door Denzel Dumfries en Xavi Simons. Verder maakt Malen dus verrassenderwijs plaats voor Bergwijn.

"Waarom Bergwijn? Omdat we willen dat iemand vanuit de rechterkant wat meer aan de binnenkant speelt, om hen aan die kant kapot te spelen", zo vertelt Koeman in gesprek met Jeroen Stekelenburg van de NOS.

"Dan hebben we meer behoefte aan een speler die dat aan de binnenkant goed kan bespelen, en dat heeft Steven, dat liet hij ook zien in mijn eerste periode als bondscoach, plus het feit dat hij nu veel fitter is dan toen hij binnenkwam."

"Ik kijk naar de mogelijkheden die hij heeft, hoe fit hij is en wat hij op de training heeft laten zien. Dat zal misschien niet voor een hele wedstrijd zijn, maar ik denk met zijn kwaliteiten dat hij die rol heel goed kan bespelen."

"We willen het middenveld vullen met Xavi (Simons, red.), met de twee zessen en met hem", besluit Koeman. "We gaan kijken of de ruimtes aan de zijkanten liggen. Maar dat weet je nooit, ze kunnen ook opeens heel ver terug gaan spelen. Dan zal hij wat meer aan de rechterkant moeten spelen."

Meer nieuws

Wieffer moet Feyenoord niet inruilen voor Brighton: 'Kom op, zoek het hogerop'
12
Mbappé is dag voor kraker op EK vol lof over grote voorbeeld Cristiano Ronaldo
4
PSV meldt zich na Couhaib Driouech niet opnieuw voor Excelsior-speler
6
Deze 20 Eredivisie-spelers zijn deze zomer transfervrij op te halen
7
Maurice Steijn laat kans op terugkeer in de Eredivisie aan zich voorbijgaan
18
Blind weigert zich te mengen in discussie over discutabel gebaar Demiral
25

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties