Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sem Steijn schrijft geschiedenis in Eredivisie: 'Niet omdat hij mijn zoon is'

Laatste update:

"We stonden eigenlijk heel goed georganiseerd, maar toen gaven we opeens twee doelpunten weg", analyseerde Steijn na afloop, in gesprek met FOX Sports. "We hadden niet afgesproken om extra te gaan verdedigen. Je weet dat je teruggedrongen gaat worden, maar dat hadden we wel wat meer tegen kunnen gaan. Elke keer als we de bal hadden, waren we hem zo weer kwijt."

Ver esta publicación en Instagram

Kleine jongens worden groot! ???? Sem Steijn, de zoon van Maurice Steijn, is na donderdagavond de jongste speler van VVV-Venlo ooit in een Eredivisie-duel: 17 jaar en 19 dagen #steijn #vvv #vvvvenlo #eredivisie #venlo #077 #feyvvv #dekuip

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

Jerold Promes was berust in de nederlaag tegen Feyenoord. "Er zat gewoon niet meer in, Feyenoord was vandaag te sterk", stelde de verdediger annex captain van de Limburgers. "Natuurlijk kom je hier om goed te voetballen, maar goed verdedigen hoort daar wel bij. Maar verder kunnen we onszelf hier niet al te veel verwijten."

Steijn ging na afloop ook in op het inbrengen van zijn zoon Sem, die met zeventien jaar en negentien dagen de jongste debutant ooit is voor VVV in de Eredivisie. "Dat doe ik niet omdat hij mijn zoon is. Hij heeft het echt zelf afgedwongen. We hebben ook veel blessuregevallen. Het moment was gewoon daar. Het is een mooi moment als je je zoon ziet debuteren. Natuurlijk doet dat je goed als je je eigen vlees en bloed op het veld ziet dartelen tussen de grote mannen."

"Het maakte mij echt niet uit dat we met 4-1 achter stonden. Onder je vader debuteren in de Eredivisie, dat willen toch alle jongetjes? Het is een droom om hier te mogen debuteren', zei Steijn junior, die dit seizoen door ADO Den Haag in Venlo is gestald om onder de vleugels van vader Maurice ervaring op te doen. Steijn senior nam liefst drie A-junioren mee naar Rotterdam. Evert Linthorst debuteerde in de basis, Simon Janssen en zijn zoon mochten in de slotfase invallen.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties