Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sensationele comeback Haïti verstoort laatste testmogelijkheid van Italië

Laatste update:

Verheffend was het allerminst wat de vice-kampioen van Europa het grotendeels Braziliaanse publiek voorschotelde, maar de start van de Azzurri was overweldigend. Bij de eerste de beste aanval belandde de bal bij Emanuel Giaccherini, die zich een stuk attenter toonde dan zijn directe tegenstander en vervolgens van dichtbij eenvoudig kon afronden. Daarna kwam de klad er goed in. Het B-elftal van Prandelli nam vrijwel meteen gas terug en liet zich nauwelijks meer gelden in de voorste regionen. Haïti, de nummer 63 van de wereld, vormde echter geen al te grote dreiging.

Als de kleine voetbalnatie zich al eens liet zien, dan was dat met name via Leonel Saint-Preux, die op de linkerflank zo nu en dan voor enige opwinding zorgde. Italië doorstond de speldenprikjes echter zonder al te veel problemen en leek op slag van rust op 2-0 te komen. Mattia De Sciglio vond met zijn voorzet Alberto Gilardino, die met zijn inzet echter de paal raakte. Niet veel later was ook Alessandro Diamanti nog dichtbij: zijn vrije trap schampte eveneens de paal, maar verdween wel naast het doel.

Na de pauze zakte het spelpeil zo mogelijk naar een nog lager niveau, al was dat vooral te wijten aan de beide bondscoaches. De ene na de andere nieuweling werd het veld ingebracht, waardoor een leuk schouwspel nooit van de grond kwam. Pas achttien minuten voor tijd nam Italië, inmiddels met gevestigde namen als Daniele de Rossi, Mario Balotelli en Riccardo Montolivo binnen de lijnen, verder afstand. Balotelli vond Stephan El Shaarawy, wiens inzet nog gekeerd kon worden door doelman Frandy Montrévil. De rebound bleek echter een eenvoudige prooi voor Claudio Marchisio.

Daarmee leek het duel gespeeld, maar tegen alle verwachtingen in kwam Haïti vijf minuten voor tijd toch nog terug in de wedstrijd. Marchisio overging in de eigen zestien een overtreding op zijn directe tegenstander, waarna Olrish Sahel er vanaf de stip 2-1 van maakte. Italië dacht zich daarna alsnog simpel naar het laatste fluitsignaal te kunnen voetballen, maar vergiste zich lelijk. In blessuretijd maakte Jean Philippe Peguero de sensatie namelijk compleet: 2-2.

-

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
3
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
24
Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
14
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties