Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sensationele Haller gidst Utrecht met vier goals naar enorme zege

Laatste update:

Na een kwartier spelen opende de Fransman de score. Tot dat moment was het spel bijzonder matig, waardoor het publiek zich al begon te roeren, maar door de bevlieging van Haller kon met toch op de banken. Het voorbereidende werk kwam in de persoon van Edouard Duplan van een landgenoot van Haller. Het was zijn eerste goal in de Eredivisie.

Nog voor rust produceerde de aanvaller ook zijn tweede treffer van de middag. Dit keer kwam het voorbereidende werk van Timo Letschert; Haller werd vrijgespeeld en de afronding was prima. In de fases vlak voor en vlak na rust vergat FC Utrecht het duel helemaal te beslissen. Hardeveld miste (op aangeven vn Duplan) een dot van een kans, terwijl Haller na de onderbreking rakelings voorlangs schoot.

Die 3-0 zou alsnog vallen. FC Utrecht kreeg een strafschop en uiteraard liet Haller zich de kans op een hattrick niet ontnemen. De aanvaller schoot binnen van elf meter en was op die manier al verzekerd van de wedstrijdbal. Daarmee was het wel gespeeld, al moest FC Utrecht de wedstrijd uitmaken met tien man. Bij een opstootje werden Josimar Lima (FC Dordrecht) en Willem Janssen beloond met een gele kaart. Lima had rood moeten hebben, maar alleen Janssen had al geel en moest dus vertrekken met rood.

Lima kreeg niet lang na zijn treffer ook zijn tweede gele kaart en dat was een kolfje naar de hand van Haller. Hij maakte in de absolute slotfase zijn vierde treffer van de middag; de eerste speler die dat doet in de Eredivisie sinds Bas Dost in december 2011. Niet verwonderlijk mocht Haller na zijn laatste goal van het veld met een publiekswissel. FC Dordrecht had het ondertussen helemaal opgegeven en slikte ook nog eens de 5-1 (Christian Kum) en 6-1 (Jeff Hardeveld). De bezoekers eindigden ook nog eens met negen man, want ook Marvin Peersman kreeg rood.

-

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
43
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
67
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
8
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties